Lichen

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията може да се приема от всеки човек, който усеща негативна енергия около себе си. Тя ще му помогне да прочисти аурата си и пространството, което обитава от “заседнали” души, които не са успяли напълно да се отделят от земния план. Есенцията помага на човек да тръгне към светлината в момента на физическата смърт и подпомага отделянето на физическото от етерното тяло.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Изпълни пространството около теб с чиста светлина с Австралийски цветни есенции

Есенцията помага на пациента да осъзнава присъствието, да търси и да върви към Светлината в момента на физическата смърт. Алтернативата на това душата да се отправи към Светлината е да остане привързана към земята в астралната равнина – състояние, което обикновено наричаме “призраци”. В астралната равнина мракът е доста голям и несъмнено е ниво, през което душата е съветвана да премине бързо. Смърт, която е в резултат от нещастен случай или насилие може също да увеличи вероятността на духът да остане привързан към земята. Пръскането с есенцията Lichen ще донесе голяма полза на тези души. Дори в случаи, в които смъртта е настъпила неочаквано – например при автомобилна катастрофа – починалият при подобно събитие напълно е осъзнавал на нивото на своето Висше аз какво предстои да се случи. Две седмици преди подобно събитие етерното тяло започва да се разединява и отделя от физическото тяло. Lichen помага на етерното тяло да се раздели от физическото и да се приготви за преминаването към другия свят.  Човек, който се самоубива обикновено трябва да прекара определен период от време в астрала, като кармично наказание преди да премине към Светлината. При това положение пръскането на Lichen със спрей ще помогне на душата да се справи с битието в астрала и в много случаи съкращава времето, което се изисква преди той или тя да се отправи към Светлината. Lichen се съдържа в комбинацията Transition/Промени и трансформации/, която може да се приема от всеки, който преживява големи промени в живота си, като преместване в нов дом или смяна на кариерата. При тези обстоятелства етерното им тяло със сигурност не се отделя от физическото.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Lichen; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции