Little Flannel Flower

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията помага да се радваме спонтанно и да сме изпълнени с игривост и безгрижност. За възрастни, които отричат детското в себе си и взимат живота твърде на сериозно, както и за родителите да се насладят на играта с децата си. При прекалено сериозни за възрастта си деца, които израстват твърде бързо; помага на малките деца да останат свързани с духа си и да не го загубят докато растат.

♣  Ако можех да изживея живота си отново, щях да ходя боса от ранна пролет до късна есен. Щях по-често да ходя на танци. Щях да возя на повече въртележки. Щях да бера повече маргаритки. – Надин Стеър

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Свържи се с детето в себе си с Австралийски цветни есенции

Тази есенция е за детето във всеки един от нас, независимо дали сме малки или вече пораснали. То предизвиква изблик на игривост и безгрижна, спонтанна радост. Може да се дава на деца, които порастват твърде бързо и са склонни да се нагърбват с грижите на света. Подходящо е за деца, които гледат много телевизия и слушат новините, тъй като голяма част от чутото и видяното се отнася за отрицателни събития. Много от тези деца остаряват преждевременно и пропускат възможността да се порадват на детството си. Цветето им помага да възвърнат невинността и детинската им игривост. Във всеки един човек се крие игриво дете и есенцията позволява на това дете да излезе на повърхността.

Little flannel flower е добро лекарство за възрастни и родители, тъй като им позволява да се отърсят от ограниченията си и да се включат в играта, да се забавляват и да се веселят с децата си. То им позволява да се впуснат в музиката и да се забавляват страхотно, докато танцуват през живота. Есенцията е важна и при свързването на малки деца с духовните им водачи и запознаването им с духовния свят около тях. На физическо ниво есенцията е подходяща при артрити, скованост и тромавост.

Little Flannel Flower се съдържа в комбинацията Sexuality/Сексуалност/ и Calm&Clear/Комуникация и взаимоотношения/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Little Flannel Flower; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Усещам радостта и игривостта в себе си.

Плувам свободно в потока на живота, където и да ме поведе.

Здравна категория: Втора чакра - Свадхищана
Още продукти от категория Австралийски моноесенции