Meditation /Медитация/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Комбинация за търсещия! За този, който иска да чуе гласа на своята душа, за мечтателя, за пътешественика, за откривателя!

Meditation ще ти помогне да се свържеш с онази част от теб, която има да ти каже нещо. Ако искаш да разбереш повече за това “Кой си ти в действителност?”, “Какъв е смисъла на живота ти?” и “Как е устроена Вселената?”, то тази комбинация е за теб. Тя ще промени живота ти в дълбочина: с нейна помощ ще станеш по-сензитивен към всичко около теб; ще увеличиш фокуса на внимание към нещата, които обичаш; ще засилиш интуицията си; ще се настроиш към фините вибрации на вселената и ще станеш по-осъзнат за света на духовното, а защо не и за паралелните вселени.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Angelsword

Fringed Violet

Bush Iris

Bush Fuchsia

Boronia

Green Spider Orchid

Red Lily

Описание

Опознай себе си и разбери кой си с комбинация от Австралийски цветни есенции

Angelsword – дава достъп до умения научени в минали прераждания, засилва връзката с Висшия Аз и усилва интуицията. 

Fringed Violet – създава защитено енергийно поле по време на медитация, обгражда аурата в пашкул от светлина.

Bush Iris – събужда духовността, прави човек осъзнат за съществуването на невидимия свят. Отваря третото око, допринася за по-силни образи по време на медитация. 

Boronia – фокусира съзнанието върху медитативния процес; премахва ненужните мисли, които кръжат в ума и пречат на концентрацията. С негова помощ успяваш да излезеш “отвъд” ума.

Bush Fuchsia – подпомага мозъка да превключи на други честоти и да се подготви да премине на “трансцедентално” ниво на съзнание 

Green Spider – развива телепатични способности и умение да усещаш емоциите и чувствата на останалите живи същества. Помага да се настроиш към вибрациите на темата, върху която медитиращ. Развива невербална комуникация. 

Red Lily – притежава невероятна сила, може да издига и да заземява. Извисява съзнанието до такива нива на вибрации, откъдето можеш да погледнеш ситуацията под различен ъгъл и да намериш нетрадиционно решение. Red Lily утешава душата.  

За кого е подходяща

Комбинацията за медитация е подходяща за хора с увредена аура, които се чувстват психически източени, страдат от психически атаки или имат слаба интуиция. При хора, които се занимават с духовни практики и чувстват, че имат трудности при медитацията.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Meditation пробужда духовността и позволява на човек да се задълбочи във всяка религиозна или духовна практика. Подобрява достъпа до Висшия Аз, като същевременно осигурява психическа защита и изцеление на аурата. Силно се препоръчва за всеки, практикуващ медитация.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Angelsword, Fringed violet, Bush iris, Boronia, Bush fuchsia, Green Spider, Red Lily; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.