Men’s /Мъжка есенция/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Време е за мъже! Един галантен господин влиза в стаята и се усмихва. Напълно прав е да иска промяна и да бъде щастлив. Защо само жена му ще приема австралийски цветни есенции? Нима той няма право да работи върху себе си? Разбира се, че да. Затова затегнете коланите и отговорете честно на следните въпроси:

Господа, искате ли да бъдете чаровни, нежни и любящи, да обичате и да ви обичат? Да бъдете истински мъже за жените си и бащи за децата си? Колкото и да не вярвате, това което ще ви се случи с тази комбинация ще ви срази и ще обърнете нова страница в живота си! Мили дами, вашият мъж никога няма да ви откаже такъв подарък!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Black-eyed Susan

Bluebell

Boab

Flannel Flower

Little Flannel Flower

Red Helmet Orchid

Sturt Desert Pea

Yellow Cowslip Orchid

Описание

Стани мъжа, за когото мечтае жена ти с комбинация от Австралийски цветни есенции

Black-eyed Susan – за вечно ангажирания и нетърпелив мъж, който мрази да чака на опашки или жена си, докато пазарува. Есенцията ще му осигури спокойствието от което има нужда. 

Bluebell – отваря сърцето и на най-закоравелия мъжага. Ще го направи по-открит, по-чувствен и ще ви има повече доверие.

Boab – пречиства стария кармичен багаж и убеждения, и поставя основите на една нова семейна история.

Flannel Flower – дава на мъжа нежност и го прави истински кавалер. С негова помощ той ще се свърже със своята истинска природа.

Little Flannel Flower – омекотява мъжа, дава му вътрешен изблик на радост и спонтанни емоции. Дава възможност на бащата да се забавлява повече с децата си и да стане по детски игрив.

Red Helmet Orchid – укрепва връзката между бащата и детето. Прави го по-чувствителен към нуждите му. Дава му сила да поеме отговорност и да бъде “баща на място”.

Sturt Desert Pea – прави мъжа силен, издръжлив и устойчив. Дава му опора да се справи с всички негативни чувства, които е задържал в себе си и които “един мъж не трябва да показва”. 

Yellow Cowslip Orchid – помага ти да започнеш да приемаш другите /семейството си/ с лекота такива, каквито са – без да ги осъждаш. Помага да спреш да се дразниш за най-малкото. 

За кого е подходяща

Комбинацията за мъже е подходяща за мъже, които са винаги в движение, което ги прави раздразнителни и нетърпеливи. Такива мъже могат да бъдат още критични и осъдителни, и трудно да изразяват чувствата си.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Men’s води до по-лесно комуникиране, по-висока физическа активност, възможност за повече забавление и чувство за хумор, отваряне на сърцето и разрушаване на стари мъжки стереотипи.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Black-eyed Susan, Bluebell, Boab, Flannel Flower, Little Flannel Flower, Red Helmet Orchid, Sturt Desert Pea, Yellow Cowslip Orchid; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.