Mint Bush

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Eсенцията е подходяща при хора, които имат много изпитания в живота, трябва да преоценят и разрешат старите ситуации. Подпомага достигането до осъзнаване и взимане на нови решения, когато човек непрекъснато претегля „за” и „против” и не може да вземе решение. При объркани и смущаващи се хора.

♣ Скъпоценният камък не може да бъде полиран без триене. – Китайска поговорка

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Вземи най-правилното решение с Австралийски цветни есенции

Есенцията е предназначена за изпитанията и сътресенията, през които човек е преминал до този етап или преминава в този период, например по време на духовно посвещение или период, в който се чувствате подложен на ръба от изпитания. Всички отпадъци трябва да бъдат изгорени, за да ви бъде позволено да се качите на ново духовно ниво. Тези периоди обикновено са съпроводени с хаос и объркване, възможно е да изпитвате усещането, че сте в празно пространство. Много хора откриват, че старите им вярвания и ценности са отживелица, рухват като каменни стълбове около тях и се пръсват на парчета.

Есенцията е смутните периоди, които преживявате и които могат да бъдат сравнени с пералня, в която постоянно се въртите ли въртите в объркване и дилеми. Не знаете по кой път да хванете и как да действате. Или пък може да преживявате объркване без никакви възможности за изход. Обзело ви е чувството, че всичко е прекалено трудно и че проблемите, с които трябва да се справяте са прекалено много. Хубавото на смущенията е, че наистина имат край и настъпва прояснение. Mint Bush се съдържа в комбинацията Transition/Промени и трансформации/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Mint Bush; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Направлявам духовното си посвещение с яснота и плавност.

Освобождавам се от объркването и хаоса в живота си.

Осветявам всеки мрак в живота си с изгряващата светлина на новата ми духовна поява. 

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции