Monga Waratah

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора, които не могат да действат сами и изпитват безсилие и зависимост. Подпомага укрепването на волята и вярата, че може да се прекъсне всяка зависимост от човек, вещество или поведение. Помага да се освободиш от нездрави връзки.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Ти можеш да продължиш сам с Австралийски цветни есенции

Също както останалите цветя от това семейство, Monga Waratah има огромна енергия. Тя може да помогне на човек да намери своята вътрешна сила и възможност да я прояви. Нейната негативна страна се изразява в безсилие и чувство на слабост. Тези хора мислят, че не могат да се справят сами и се залепват за някой друг. Те са свръх нуждаещи се и се нуждаят от постоянна подкрепа от околните.  Може да се ползва, когато човек не е достатъчно силен да напусне пагубни за него връзки. Тя засилва желанието и волята на човек, и трябва да се има предвид винаги, когато имаме зависимости към субстанции, човек или поведение.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Monga Waratah; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Здравна категория: Трета чакра - Манипура
Още продукти от категория Австралийски моноесенции