Mountain Devil

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията помага на хората да се научат да дават, да прощават и да изпитват безусловна любов. Подходяща при развод или раздяла; при братя и сестри, при които има съперничество – помага им да се приемат един друг; при чувство на омраза, ревност и гняв; при агресивно поведение, враждебност и желание за отмъщение; при подозрителни и мнителни хора, които не вярват на другите и си изграждат защити; при деца, които хапят и се бият.

♣ Необходимо е само да си представим как способността ни да обичаме нараства, докато накрая не обгърне всички хора и цялата земя. – Теяр Шарден.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Укроти “звяра” в теб и изрази любовта си с Австралийски цветни есенции

Това е изключително важна есенция, която носи безусловна любов, приемане и прошка. Тя е лекарството, което ни позволява да се отворим за Вселенската любов. Цветето може да се използва за всички състояния, в които се усеща липса на любов – най-мощната енергия във вселената. Mountain devil действа на много дълбоко ниво, разчиствайки омразата и гнева и отваряйки място за любовта, която всички носим в себе си.

Хората от този тип имат много подозрителен и прикрит характер. Те не се доверяват на другите и постоянно се пазят да не бъдат измамени. Склонни са да обвиняват околните и не поемат отговорност за собствените си чувства и за състоянието на живота си. Тези хора се отравят със собствените си чувства.

Mountain devil помага много при раздяла и развод, когато хората често се озлобяват и стават отмъстителни и манипулативни. Положителните аспекти на есенцията са най-големите човешки ценности като любовта и умението да прощаваме. Това е отлично лекарство срещу ревност и особено когато има вражда между децата в едно семейство. Когато предстои да се роди ново братче или сестриче, няколко дози от есенцията ще спомогнат за изличаването на всяка ревност от душата на детето.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Mountain Devil; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Отворен съм за безусловната любов.

Прощавам във всякакви ситуации сега и завинаги.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции