Mt. Pinatubo /Light Frequency Essences/

36.00 лв.

Седмата и финална есенция от пирамидата Light frequency е приготвена на бреговете на езерото на връх Пинатубо, формирано след изригване на вулкан, на 90км северно от Манила, Филипини.

Есенцията ще ви помогне да се настроите на вътрешния ритъм на земята и ще ви помогне да бъдете на точното място в правилното време, като в същото време оставате заземени и центрирани. Есенцията създава готовност да изоставите вашите блокажи и защити и да останете в баланс с пристигащия поток от космически сили, влизащи на Земята.

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Повиши вибрациите си с духовни есенции /Spiritual essences/

Есенцията Mt. Pinatubo ви дава увереността да свалите маските на страх, подчинение, нагаждане и приспособяване, и да започнете блестите изцяло в това кой сте наистина; да сте готови да споделите напълно своята уникалност с всички и да допринесете за света. Тя ви позволява да разкриете истинското си „Аз съм“- състоянието, което е в основата на всичко. Ако знаете кой сте, вие знаете къде отивате и как ще стигнете до там.
Маската се носи като щит, защото светът се възприема като опасен. Ако носите маска, вие не сте това, в което сте се въплътили в този живот. Свалянето на маската е следствие от това да знаете кой сте. Тогава това знание ви дава увереността да кажете: „Това съм аз“, „Това е важното за мен“, „Тук ще се съсредоточа“. От това произлиза ново творение и така се променят светове.
Есенцията Mt. Pinatubo е свързана със създаването и сътворяването и завършва пътуването на Индивидуализирания Пламък или Божествената Същност от невинността до мъдростта, като Ви отвежда до най-високата честота на това, което наистина сте.
Има вътрешен ритъм, произтичащ дълбоко от Земята и космическо движение, засягащо цялата Вселена, което се изравнява, за да създаде огромни кармични промени за нашата планета. Големи участъци от Земята са погълнали и поели масово унищожение и замърсяване, заедно с енергии от човешки конфликти и негативност. Така че има много места по Земята, които трябва да освободят този заряд и те го правят. Този вътрешен импулс постепенно набира скорост и ще трябва да се освободи. Вече се движат и дестабилизира някои от тектонските плочи, поради което се случват определени бедствия или катастрофи и ще продължат да се случват. Щом Земята повишава вибрациите си, много тежести ще отпаднат.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор, съдържащ бренди като естествен консервант.

Приготвяне на бутилки за дозиране: Поставете 14 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15 ml до 30 ml, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

  • Засилва интуицията ви до вътрешното пулсиране на Земята и бъдещите събития, така че да знаете къде трябва да бъдете и какво е безопасно;
  • Позволява ви да бъдете заземени и в центъра на силите си;
  • Помага ви при изравняване и влизане в потока на космическите сили;
  • Позволява ви да пуснете маската на подчинението и да разкриете кои сте наистина, вашето истинско любящо състояние „Аз съм“;
  • Закотвя във вашето същество уникалното качество, че вие сте дошли тук да бъдете;
  • Помага ви по пътя ви от невинност до мъдрост, позволяваща да се издигнете до най-високата си честота.