Mumma Mojo Remedy /Красива бременност/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Тази комбинация е създадена, за да подпомогне майчинството да стане по-лесно и радостно! Страхотна есенция, за да придадете малко повече елегантност, устойчивост, спокойствие и обновление във вашата бременност. Укрепва връзката между майката и нейното дете или деца; подобрява нейната интуиция и облекчава всяка тежест на отговорност и претоварване. Доста важно е също така, че помага на майката да обръща внимание да се грижи и за собствените си нужди, а не само за семейството си. 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Alpine Mint Bush

Bottlebrush

Bush Fuchsia

Crowea

Macrocarpa

Paw Paw

Philotheca

Описание

Мисията “Красива бременност” вече е възможна с комбинация от Австралийски цветни есенции

Alpine Mint Bush – връща енергийния баланс, изчерпан вследствие на прекомерните грижи за другите. Дава ви осъзнаване, че е време да се погрижите за себе си.

Bottlebrush – адаптира към промените през бременността и прави жената силна и устойчива. Предпазва тялото от инфекции.

Bush Fuchsia – освежава и опреснява вашата памет. Повишава концентрацията и ви помага да се справите с всички изисквания, отправени към вас. Разсейва мозъчната мъгла и възстановява психическата енергия.

Crowea – намалява тревожността и загрижеността за всички и всеки, осигурява баланс и хармония на фините енергийни тела.

Macrocara – възстановява енергийния баланс на цялото тяло; презарежда батериите на надбъбречните жлези, които е възможно да са изтощени, вследствие на бременността. Възстановява енергийните депа. Има трайно ободряващо действие на клетъчно ниво.

Paw Paw – с негова помощ преработвате изключително бързо информацията. Учене в движение, бърза асимилация и вътрешно интегриране.

Philotheca – ще ти помогне, да приемеш по-лесно бременността и да бъдеш благодарен за всичко.

За кого е подходяща

Комбинацията за красива бременност е подходяща за майка, която не се грижи за собствените си нужди, чувства се бременена от отговорности и не се доверява на собствената си интуиция. Положителен резултат е подновяване на връзката майка-дете, ентусиазъм, мир и спокойствие, устойчивост и самосъхранение.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bottlebrush, Bush fuchsia, Crowea, Macrocarpa, Paw Paw, Philotheca; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

За оптимален срок на годност използваме малко количество бренди като консервант. Има по-малко от една капка алкохол на доза. За всеки, който не желае дете да поглъща алкохол, 7-те капки могат да се прилагат локално върху короната на главата или точките на пулса на китката, както и да се разреждат във вода. Като алтернатива, може да приготвим капките без алкохол, но трябва да ги съхранявате в хладилник. 

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.