Paw Paw

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора, изпитващи трудности да взимат решения и такива, които са прекалено претоварени умствено, за да започнат нещо. Помага за бързото усвояване на новия материал при студенти преди изпит, по време на семинари или уъркшопи. При разболяване вследствие на умствено претоварване. Помага за по-доброто усвояване на храната през тънкото черво, облекчава коликите и засилва апетита при злояди деца.

♣ Ето ви една лесна формула за справяне със стреса: 1. Не се притеснявайте за дреболии. 2. Не забравяйте, че всичко е дреболии.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Учи бързо, лесно и приятно с Австралийски цветни есенции

Есенцията действа за отваряне на съзнанието към висшата същност, която държи отговорите на всички наши въпроси. Подходяща е за случаите, в които човек среща трудности с вземането на важно решение в живота си. Тя засилва интуицията и ни помага да намерим решения на проблемите си. Когато са изправени пред важно решение, много хора се чувстват притиснати от отговорността да изберат най-добрия възможен курс на действие. Есенцията мигновено разсейва това чувство. Тя е една от най-бързо действащите австралийски есенции.

Тя помага и когато човек наведнъж получи много нова информация, която е сложна за разбиране или се запознае с нови идеи, в които му е трудно да вникне. Paw Paw ще спомогне за възприемането и усвояването на новия материал. Есенцията е много подходяща за студенти и учащи. Тъй като те имат да научат много неща за кратко време, те често се стряскат от мащаба на задачата си и не знаят дори откъде да започнат. Цветето премахва това чувство и им позволява да направят първата крачка.

Във физически план есенцията спомага за разграждането на протеини и може да бъде много полезна в ситуации, в които качеството на приетата храна е ниско или усвояването й е затруднено. Съчетава се много добре с Crowea за всякакви храносмилателни разстройва.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Paw Paw; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас.

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място.

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Свързвам се все по-силно с Висшата си същност.

Лесно възприемам и усвоявам нова информация. 

Здравна категория: Трета чакра - Манипура
Още продукти от категория Австралийски моноесенции