Philotheca

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е за хора, които трудно приемат признание и хвалби, и трудно допускат обичта на другите към тях. При хора, които не могат да поискат или приемат помощ и похвала, и които проявяват прекалена щедрост. Подпомага функцията на лимфната система.

♣ Ако искате да прецените някого, вижте го как приема похвала. – Томас Бърк

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Научи се да приемаш с Австралийски цветни есенции

Хората от типа Philotheca често са щедри, услужливи и добри слушатели, но им е трудно да признаят положителните си качества. Не могат да приемат комплименти и често са срамежливи. Есенцията позволява на хората да приемат похвала за качествата и постиженията си и да приемат любовта на другите. Това може и да не звучи много трудно, но в много страни хората често критикуват успелите и се опитват да ги „свалят малко на земята“. Тази нагласа в децата води до убеждението, че да си посредствеността е за предпочитане пред успеха.

Много е важно да си поставяме цели и да приемаме похвала за постиженията си, понеже това ни позволява да останем фокусирани и да изпълним мисията си. Силата на похвалата е огромна и това лекарство помага на хората да се отворят за положителната й енергия. Околните също се чувстват по-добре, когато комплиментите им се приемат и оценяват.

Philotheca се съдържа в комбинацията Abund/Изобилие/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Philotheca; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Ценя себе си за това, което съм.

Заслужавам любовта и подкрепата, която ми се предлага.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции