Pink Mulla Mulla

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора, носещи дълбоки и стари рани в психиката си и такива, които се изолират от другите. Помага да се отвориш към другите, засилва доверието и съдейства за духовното изцеление. Подпомага фунцията на далака и черния дроб при хемолитична жълтеница.

♣  Призове ли те любовта, последвай я, дори сурови и стръмни да са пътищата й. А обгърнат ли те крилата й, Отдай й се, Макар мечът скрит сред крилете й да те рани. – Халил Джубран, Пророкът

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Отвори се към света, давай и приемай от него с Австралийски цветни есенции

Есенцията е за тези, които са претърпели дълбока духовна рана отдавна, често в първото си въплъщение. Тогава са се почувствали изоставени от Духа, което е довело до дълбок белег върху душата и психиката. Цветето работи върху външните причинни тела, изчиствайки саботажа и страха от духовно изоставяне отново, който спира техния духовен растеж.

На емоционално ниво Pink Mulla Mulla е за тези, които пускат бодли, за да държат хората далеч. Те са склонни да бъдат доста изолирани, за да не разрешат нараняване или несправедливост, която може да бъде усетена много дълбоко. Това засяга отношението им към околните и може да ги накара да подозират мотивите на хората. Те често са нащрек срещу хората, които отново ги нараняват и могат да се предпазят, като казват на други хора обидни неща. Това, което казват на околните, не винаги отразява на това как се чувстват в действителност. Това е просто начин да държат хората на безопасно разстояние.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Pink Mulla Mulla; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Страстно и смело следвам духовния си път.

Доверявам се и се отварям към себе си и хората.

Вече знам какъв да бъда и живея живота си осъзнато.

Аз съм лъчезарно същество от светлина. 

Здравна категория: Пета чакра - Вишудха
Още продукти от категория Австралийски моноесенции