Purifying /Пречистване/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Ако и ти си от хората, които се грижат за здравето на тялото си и за теб е важно да го поддържаш в добра форма, то предполагам знаеш колко е важна редовната детоксикация. Комбинацията внася свежа струя светлина. Нейната вибрация разбива клетката на токсините, химическите отрови, тежките метали на принципа на резонанса и ги изхвърля през бъбреците. Обновява и засилва лимфната система и дренажната функция, пречиства кръвта и всички органи. Води до емоционално освобождаване от гняв и страх при хора, които носят тези чувства в себе си от години. Комбинацията е подходяща по време на пролетно и есенно пречистване на организма, както и в периоди на детоксикация с цел отслабване.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Dog Rose

Bauhinia

Dagger Hakkea

Bush Iris

Bottlebrush

Wild Potato Bush

Описание

Пречистване на организма с комбинация от Австралийски цветни есенции

Bottlebrush – чистач на тялото! С малките си власинки, това наподобяващо четка за бутилки цвете, работи на вътреклетъчно ниво в дебелото черво, където изхвърля всичко ненужно. Освен тази функция има свойството да адаптира човек към режима за отслабване и детоксикация, който а спазва.

Bauhinia – оказва мощно въздействие върху илеоцекалната клапа и придвижването на смляната храна от тънките към дебелите черва. Помага на човек да приеме новият хранителен режим или програма за отслабване, изчистване и детокс. С негова помощ човек прави по-лесно промяната.

Dagger hakkea – облекчава работата на черния дроб и пречиства жлъчката. Спомага за трансформиране на гнева, който е основният “виновник” за жлъчно-чернодробните проблеми. Гнева и омразата са едни от най-яростните емоции, които се отлагат в тези органи. Цветето разтапя, размеква и пречиства тази жлъч и отрова.

Wild potato bush – неутрализира токсините в кръвта и дебелото черво. Спомага за изхвърляне на тежките метали, приети от въздуха, водата и храната; радиацията и ваксините – олово, живак, никел, алуминий и др. Помага да се почувстваш добре в тялото си, лек и подвижен, дори и когато си с наднормено тегло.

Dog rose – изчиства бъбречните легенчета и бъбреците – основният резервоар на страхове. Бъбреците са най-важната пречиствателна станция в тялото и когато те са свити на енергийно ниво и не изпълняват на 100% функцията си, организма страда. Цветето подкрепя отделителната система в детоксикацията, като засилва отделянето на ненужни вещества чрез урината.

Bush iris – балансира и активизира лимфната система да се раздвижи и да се пречиства по-ефективно. Работи на ниво течности в организма, венозен застой, отоци, задържане на вода, оказвайки дренажна функция.

За кого е подходяща

Комбинацията за пречистване на организма е подходяща за извеждане на тежките метали, най-вече оловото от тъканите на тялото;както и за очистването от химическите отрови. Изчиства токсините след упойка; стимулира главните системи на организма за изчистване – дебело черво, лимфна система, черен дроб и бъбреци. Подходяща е и след прием на антибиотици и химиотерапия, при екземи и глисти.

Комбинацията от Австралийски есенции Purifying дарява чувство на освобождаване и освобождава от емоционалния багаж. Нейният прием дава усещане за отпускане и лекота.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bauhinia, Bottlebrush, Bush iris, Dog rose, Dagger hakkea, Wild potato bush; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.