Rainbow /Divine Presence Essences/

36.00 лв.

Есенцията Rainbow е четвъртата от есенциите на божественото присъствие и е направена през 2017 г. в присъствието на много висши създания като Изида, Мелхиседек и Метатрон, спомогнали да се роди тази есенция. Дъгата винаги е будела специално очарование и притегляне в хората. Тя винаги е била символ на богатство и добра съдба, и е възприемана като мост между небето и земята. Дъгата символизира нашето многоизмерно съществуване и е физическо проявление на прегръдката на Божественото, изпращайки светлина към всяка душа, която е готова да я получи. Дъгата или решетката от светлина създава кълбо от единство около Земята.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Повиши вибрациите си с духовни есенции /Spiritual essences/

Златните лъчи на Централното слънце са твърде мощни, за да бъдат възприети директно от Земята и хората в нея. Много същества от различните по-високи измерения са създали кристална пътека от многоцветни концентрични кръгове от Светлина около нашата планета- нашата Кристална решетка. Тя е почти изцяло невидима за нас, освен понякога частично под формата на дъга, преобразуваща тези златни лъчи в бялата светлина на Христовото съзнание- форма, която ние можем да възприемем. Кристалната решетка, която пази Земята и всички земни същества, разделя бялата светлина във формата на многоцветните лъчи на дъгата.
Есенцията Rainbow ни помага нежно да приемем цветните лъчи, от които се нуждае нашата душа, за да се излекува, възстанови, засили и подхрани. Тя нежно позволява на Светлината да навлезе във всички тъмни места, давайки защита на хората и помагайки им да видят единството на нещата. Есенцията подпомага човека в осъзнаване на единството и обединява всички същества да работят заедно, за да осъществят божествения план за Земята в този момент. Чрез създаването на единство в сърцето ни, есенцията ни помага да разберем силата на любовта и мира.
Есенцията Rainbow създава вътре в нас голямо количество вътрешна сила, която да осветли ума, да повдигне духа и да спомогне сърцето да може да получава присъствието на божественото. Това присъствие на Бога във всеки от нас реализира хармонията, мира, любовта на единството и връзката с помежду ни, манифестирайки един нов свят на Земята.
Приемането на есенцията Solar Logos може да бъде много мощно и трансформиращо преживяване. Есенцията Rainbow разпръсква тази интензивност и позволява по нежен начин да приемете енергията на Solar logos във вас. Rainbow може да бъде приемана както преди, така и след приема на Solar Logos.

Състав и начин на употреба

30мл разтвор за пиене, съдържащ вибрационен разтвор от есенцията Fire, бренди като естествен консервант и изворна алпийска вода, добита по време на пълнолуние.

Лесно за употреба: Приемайте по 7 капки сутрин и вечер

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Положителен потенциал

  • Спомага да осъзнаете, че Вселената е многоизмерна.
  • Позволява на Христовата светлина да се излъчва дълбоко в най-мрачните места на психиката ви, за да се открият качества, които може да са изгубени, погребани или скрити.
  • Абсорбирайки всеки цвят в тялото, сърцето и ума, есенцията носи дълбоко разбиране, изцеление и любов от Източниците.
  • Осъзнавате вашия потенциал и това, че всичко е възможно и че можете да направите всичко.
  • Позволява ви да се разширите, за да почувствате себе си като същество на Светлината, свързано с Божественото.
  • Подхранваща е за вашата аура и еволюция на душата.
  • Помага ви да си припомните и да въплътите славата, красотата, любовта и безграничния потенциал, който е същността на вашата Душа.
  • Създава усещане за подкрепа, защита и подхранване.
  • Помага ви да проявите новия начин на земята – този на сътрудничество, любов, уважение, признателност, мир и хармония.
Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара