Red Grevillea

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е за прекалено чувствителни към критика хора и такива, твърде зависими от другите. Подходяща при хора, които се чувстват заседнали в дадена ситуация или работят работа, която не им харесва, но се страхуват да я напуснат. Дава самоувереност и независимост, помага при заболяване на темпоромандибуларната става. Много добра есенция при борбата с бактерията стафилококус ауреус.

♣ Когато хората се присъединят към теб, невъзможното става възможно. Когато правиш нещата заедно с другите, а не срещу тях, се мобилизират невероятни възможности на Висшата същност. – Гита Белин

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Освободи се от задушаващи за теб ситуации с Австралийски цветни есенции

Това е много силно лекарство за хората, които се чувстват заклещени. То вдъхва сила на тези, които знаят, че трябва да се измъкнат от вредни за тях ситуации, но не могат да намерят начин да го направят. Понякога тези хора се оповават прекалено много на другите и не използват напълно собствените си ресурси. Те често са много чувствителни на критика, която ги кара да се затварят в себе си. Цветето ще им помогне да излязат от черупката си, тъй като поощрява дързостта и независимостта. Хомеопатите са установили, че тази есенция може успешно да се бори с инфекции от златни стафилококи, резистентни към повечето антибиотици.

Есенцията е изключително ефективна, въпреки че понякога не носи очаквания резултат. Паякоподобният вид на цветето напомня за трудното положение на хората от този тип, които са хванати като насекоми в паяжина. Red Grevillea може да бъде бъде подходяща в много ситуации. Някой може да работи нещо, което не му харесва, но да се страхува да напусне ипотеката си. Друг може да се грижи за болни роднини и да се чувства като вързан. Тези хора знаят от какво се нуждаят, но не могат да измислят как да променят ситуацията, в която се намират. След като приемат есенцията, мнозина споделят, че в живота им са започнали да се случват странни „съвпадения“, които са им помогнали да продължат нататък.

Red Grevillea се съдържа в комбинацията Transition/Промени и трансформации/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Red Grevillea; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Намирам сила и кураж да напусна трудната за теб ситуация.

Аз съм личност, изпълнена със сила, баланс и кураж.

Здравна категория: Трета чакра - Манипура
Още продукти от категория Австралийски моноесенции