Red Helmet Orchid

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е за хора, които са бунтари и непризнават авторитети, Освобождава от негативните чувства и помага да открием авторитета в нас. При деца, които имат слаба връзка с баща си; за балансиране на връзката между майката и детето, когато бащата го няма. За бащи, които не приемат “бащинството”.

♣ Мъдър е бащата, който познава собственото си дете. – Шекспир

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Не си сам, вече имаш подкрепа с Австралийски цветни есенции

Тази орхидея може да помага както на бащи да заздравяват връзката с децата си, така и на възрастни, които имат проблеми с приемането на авторитети. Тези хора имат бунтарски характер, причините за който често могат да се открият в лоша връзка с бащата. Дори когато бащата е мъртъв, тази есенция им помага да разчистят емоционалните блокади, причинени от връзката. Така тя им помага и да преодолеят негативните си чувства към авторитетните фигури и към мъжете като цяло. Много мъже не отдават достатъчно голямо значение на това да прекарват време с децата си, тъй като са твърде заети с работа. Често не осъзнават, че децата им имат също толкова нужда от тях, колкото и от майка си. Тази есенция има свойството да прави хората по-осъзнати за планетата и нейните нужди.

Red Helmet Orchid се съдържа в комбинацията Adol/Юноши и тийнейджъри/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Red Helmet Orchid; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Мога лесно да общувам с авторитети.

Показвам дълбока загриженост към хората и земята си.

Здравна категория: Втора чакра - Свадхищана
Още продукти от категория Австралийски моноесенции