Red Lily

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при разсеяни и замечтани хора, на които липсва фокус. Тя има способността да балансира духовното и земното в нас. Много добра есенция за деца с аутизъм или хора, взимащи халюциногени и марихуана, за хора в кома или такива с кататонна шизофрения.

♣ Ако сте построили замъци във въздуха, работата ви не е била напразна – там им е мястото. Остава под тях да положите основите. – Хенри Торо

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Постигни върховна мъдрост и съвършенство с Австралийски цветни есенции

Цветето е известно и като Свещения лотос, който в будизма символизира духовността и извисяването на духовното съзнание. Есенцията помага за балансиране на духовния и земния план. Тя задържа хората здраво стъпили на земята и практични, като същевременно им позволява да се пресегнат и докоснат до духовните светове. Есенцията е приготвена на остров Бали, където свойствата й са малко по-различни от тези на австралийската.

Отрицателният аспект на тази есенция се олицетворява от хора, които нямат здрав корен във физическия план. Някои от тях дори се съпротивляват срещу самото си съществуване тук. Те живеят в облаците, потънали в мечти. Липсва им интерес към настоящето и към светските събития, като вместо това фантазират и живеят в бъдещето. Погледът им често е разсеян, отдалечен и откъснат. Те често не се чувстват добре в живота и търсят бягство в света на фантазиите, където създават съвсем различни ситуации. Тези хора имат проблеми с концентрацията, тъй като умът им е някъде другаде. Те са разсеяни и непрактични и живеят повече в мислите си, отколкото в действието. Имат слаба памет, защото не обръщат внимание на случващото се около тях.

Red Lily може да се използва от хора, страдащи от разрушителните ефекти на наркотиците, особено халюциногените и марихуаната. Тя също е подходящо лекарство за аутисти.

Red Lily се съдържа в комбинациите Travel/Пътуване/ и Meditation/Медитация/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Red Lily; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен положителен

Фокусиран съм тук и сега.

Приземен съм.

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции