Relationship /Комуникация и взаимоотношения/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Имаш трудни взаимоотношения, от които вече си изморен? Бъди най-после себе си в общуването с останалите. Не се крий зад маски и фалшиви образи, притеснявайки се да кажеш “НЕ” или да изразиш мнението си. Не ти ли омръзна да си вечно съгласен с другите, а вътрешно да роптаеш. Не искаш ли най-после да изразиш чувствата си и да заявиш себе си. Комбинацията ще ти помогне не само в трудни ситуации, свързани с взаимоотношения, а като цяло в комуникацията с хората и изразяването ти. Често, когато има проблем в комуникацията с партньора, страдат след това и интимните отношения. Затова се препоръчва след тази комбинация да се приема Sexuality /Сексуалност/.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Bluebell

Bottlebrush

Bush Gardenia

Dagger Hakkea

Flannel Flower

Mint Bush

Red Helmet Orchid

Red Suva Frangipani

Wedding Bush

Описание

Подобри взаимоотношенията си с комбинация от Австралийски цветни есенции

Bluebell – отваря сърцето и ти помага да изразиш дълбоко потискани чувства и емоции. Учи те да бъдеш щедър и да даваш любов.

Bottlebrush – помага  в отношенията с майката и да комуникираш по лесно с нея. Подпомага преминаването и адаптацията в нови етапи от живота ти. 

Bush gardenia – възвръща интереса към партньора и подобрява захабени отношения във връзките. 

Dagger Hakkea – премахва гнева и задържаните чувства на обида. Води до изчистване и прошка. 

Flannel Flower – омекотява отношенията между хората. За мъже или жени, които не обичат да бъдат докосвани.

Mint Bush – успокоява “бурята” и премахва хаоса. При напрегнати взаимоотношения, когато трябва да се вземат важни решения и има колебания “За” и “Против”. 

Red Helmet Orchid – дава подкрепа и опора. Заздравява връзката и отношенията с бащата. 

Red Suva Frangipani – лекува разбито сърце и заздравява “кървящи” емоционални рани. Подходящо при всякакви раздели и тежки наранявания от близки хора. 

Wedding Bush – дава повишена отговорност към партньора и умение да се посветиш на връзката. 

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Bluebell, Bottlebrush, Bush gardenia, Dagger Hakkea, Flannel Flower, Mint Bush, Red Helmet Orchid, Red Suva Frangipani, Wedding Bush; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

За кого е подходяща

Комбинацията за трудни взаимоотношения е подходяща за хора, изпитващи емоционалнa болка и възмущение; при блокирани и задържани емоции, с невъзможност да се прощава.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Relationship подобрява качеството на всички видове отношения, особено интимните. Води до открито изразяване на чувствата и повишена комуникация. Прекъсва негативни семейни модели, които ни влияят в настоящето; подновява интереса във връзките и подобрява общуването.