Sexuality /Сексуалност/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Какви асоциации събужда във вас думата “секс”? За някои хора това е “мръсна” дума, смисъла на която е изпълнен с много забрани, срам и вина. Понякога това е следствие на негативни сексуални преживявания в миналото, друг път се корени в ранни детски убеждения или любовни разочарования. Ако за теб интимността е труден процес, за който дори не споделяш и носиш тихо в душата си, страдайки, то вече е време да спреш да се лишаваш от удоволствието, което носи обмена на енергия между двама души.  Комбинацията Sexuality има какво да ти даде: ще придобиеш доверие в процеса на интимност, ще замениш срама с увереност и ще изпиташ повече страст към партньора си.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Fringed Violet

Wisteria

Flannel Flower

Sturt Desert Rose

Billy Goat Plum

Bush Gardenia

Little Flannel Flower

Описание

Внеси нова светлина в любовния си живот с комбинация от Австралийски цветни есенции

Fringed violet – изчиства травматични събития, свързани с негативни сексуални преживявания, вкл. изнасилване.

Wisteria – царицата на комбинацията! Отключва заключени вагини, разтваря жената към нови приключения, дава екстази и върхови удоволствия. Wisteria го може. Довери й се!

Sturt desert rose – изчиства срама и вината, както и убежденията, че сексуалния акт е нещо мръсно, нередно и забранено. Дава ти шанс отново да се наслаждаваш на интимността, защото ти я заслужаваш.

Flannel flower – ускорител на либидо и страсти! Насърчава тялото към повече движение, повишава физическата енергия и издръжливост. Прави мъжа истински мъж, а жената по-нежна и мила. С негова помощ ще се отдадеш на повече ласки и ще се молиш да бъдеш докосван.

Little flannel flower – отпуска те, дава ти повече доверие в интимния процес и ти позволява да се забавляваш и наслаждаваш. Сваля бариерите на сериозност и разчупва сковаността. С него правилата не са това, което бяха!

Billy goat plum – да се чувстваш “мръсно” по време на секс, да те е срам от голото ти тяло или да се погнусяваш от телесните секрети е вече в миналото. Billy goat plum дава спокойствие да приемеш голотата, този напълно естествен процес и да можеш да му се наслаждаваш изцяло без да те е срам.

Bush gardenia – възвръща страстта към партньора и възражда връзка, която вече е поизстинала. Кара те отново да се чувстваш “влюбен” и да пърхат пеперуди в стомаха ти.

За кого е подходяща

Комбинацията за сексуалност е подходяща за хора, преживяли емоционална травма, свързана със сексуалността; такива, които изпитват срам и страх от интимност; двойки, загубили страстта във връзката и хора, които не обичат да бъдат докосвани.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Sexuality ти позволява напълно да приемеш тялото си и да се почувстваш комфортно в него, помага да се насладиш на физическата и емоционална интимност, помага за освобождаване от напрежение, страх и чувство за срам от интимност, подновява страстта и интереса във връзките при сексуално насилие.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Billy goat plum, Fringed violet, Bush gardenia, Wisteria, Flannel flower, Little flannel flower, Sturt desert rose; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.