She oak

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при жени, които не могат да забременеят без ясни психически причини. Подпомага функцията на яйчниците, при дехидратирана матка, регулира менструалния цикъл и се използва като алтернатива на хормонозаместителната терапия. Балансира женската хормонална и репродуктивна система при менопауза. Може да се ползва при висока температура за хидратиране (7 капки се добавят към водата, приема се през 10 минути).

♣ Това, което си представяме живо, желаем пламенно и подемаме с ентусиазъм, неизменно се случва. – С.П.Сизън

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Възстанови хормоналния си баланс с Австралийски цветни есенции

Неспособността да забременее може да е едно от най-разтърсващите преживявания в живота на жената. Основното действие на есенцията е свързано с емоционалните фактори, които възпрепятстват зачеването. Тя помага на жени, които без видима физическа причина не могат да имат деца. She oak разчиства всички осъзнати и неосъзнати емоционални блокади, които може да попречат на жената да зачене. Те може да дължат на чувство за малоценност или ниско самочувствие. От натуропатична гледна точка много случаи на женско безплодие са предизвикани от дехидратация на матката, която есенцията успешно коригира. Есенцията може да се взема и за разчистване на слузни натрупвания от маточните тръби и за създаване на нормална, здрава слуз в маточната шийка. Освен това лекарството регулира производството на репродуктивни хормони при жените, особено в случаите, в които яйчниците работят на пристъпи, което води до нередовен месечен цикъл.

При безплодие She oak се използва в продължение на един месец, след което се прави двуседмична почивка и се продължава за още един месец. С тази есенция се постигат поразително добри резултати. Ако жената не забременее до шест месеца се препоръчва комбинация с Flannel flower. Взети заедно, тези две есенции имат способността да разчистват кармични блокади, които може да възпрепятстват зачеването. Есенцията се използва както за лекуване на хормонални разстройства, включително предменструален синдром.

She Oak се съдържа в комбинацията Woman/Женско начало/, Solaris/Срещу претопляне/ и Travel/Пътуване/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от She oak; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Освобождавам се от всички емоционални бариери, които ми пречат да забременея.

Ставам все по-уверена в способността си да създавам нов живот.

Здравна категория: Втора чакра - Свадхищана
Още продукти от категория Австралийски моноесенции