Slender Rice Flower

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора с предразсъдъци, да превъзмогнат расизма и тесногръдието. Помага да се хармонизират отношенията в група или общност, подпомага възприемането на красотата на другите. За белези (приема се вътрешно или се накапва върху белега в продължение на две седмици).

♣ Кожата е различна, но кръвта еднаква. Кръв и кости… всичко е еднакво. Човек не може да се разцепи на части. – Бил Найджи

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Хармонизирай се с околните с Австралийски цветни есенции

Есенцията спомага за постигането на хармония и сътрудничество между хората, както и за преодоляването на расизма и тесногръдието, като помага на човек да види и двете страни на ситуацията. Отделните цветчета на цветето са скупчени в сферично съцветие, което символизира единството на цялото човечество. Есенцията спомага за достигането на това универсално разбиране. Slender Rice Flower помага на хората да видят връзката между всички човешки същества и да разберат, че като нараняват друг, всъщност нараняват себе си. С помощта на това цвете хората спират да правят отрицателни сравнения и да осъждат другите религии и народи. То им помага да осъзнаят, че всички ние сме на различни стадии в еволюцията и че никой не е в позиция да съди друг човек или група. Тази есенция им показва красивото и божественото във всичко и всеки.

Есенцията може също така да отключи скромността, която е част от това разширено осъзнаване, докато гордостта и завистта показват липса на разбиране. Смирението води до повече хармония и взаимопомощ между хората. Самата идея за сътрудничество предполага, че цялото е по-голямо от сбора на частите. Така общите усилия на група хора са много по-ефективни от независимия труд на отделните й членове. Slender Rice Flower спомага за изграждането на тази хармония.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Slender Rice Flower; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Приемам и обичам всички хора на земята.

Осъзнавам и приемам уникалността и красотата в себе си и във всяко едно човешко същество на земята.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции