Solaris /Срещу претопляне/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Комбинация задължителна за морето!

Ако обичаш слънцето, но му се радваш само пред климатика; ако не можеш да стоиш на плажа, дори под чадъра; ако искаш да станеш приятел с жегата?

Приготви се за най-свежото лято, което си имал!

При слънчеви алергии, дехидратация и непоносимост към горещина, Solaris ще те приюти и даде това от което имаш нужда, за да се наслаждаваш напълно на топлото време. Ако нямаш напълно доверие на слънцезащитните продукти, добави 7 капки в лосиона ти и виж какво ще се случи?

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

She oak

Mulla Mulla

Spinifex

Описание

Посрещни лятото с комбинация от Австралийски цветни есенции

She oak – хидратира в дълбочина кожата и задържа по-дълго време влагата в нея; запазва свежестта на тялото при продължителен престой на слънце и пребиваване в горещ климат.

Spinifex – предпазва и облекчава възпалените участъци на кожата при изгаряне; намаля усещането за парене и щипене; лекува нервната система, която понякога се напряга от прекалената топлина.

Mulla Mulla – адаптира към жегата; изчиства травматични събития, свързани с огън; намаля усещането за парене и горещина; предпазва от слънчеви алергии и топлинен удар.

За кого е подходяща

Комбинация срещу претопляне, подходяща при емоционален стрес и страх, свързан с огън, слънце, горещина или горещи предмети. Когато има усещане за парене в тялото – екзема, вагинит, топли вълни по време на менопауза, при изгаряния, вкл. слънчево и слънчева алергия, за парещи очи и при температура.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции намалява количеството на радиацията, която човек поглъща при снимане на рентген, предпазва от електромагнитни излъчвания и освобождава от статичното електричество, което се абсорбира по време на летене и кацане.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: She oak, Spinifex, Mulla Mulla; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.