Sturt Desert Pea

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при изпитване на дълбока емоционална болка и тъга, при плачене без причина по време на бременност. Подходяща също при проблеми с дишането или белите дробове (напр. бронхит).

♣ Kогато една врата се затвори, друга се отваря. Изпълни се с очакване, че тази нова врата ще разкрие още по-прекрасни чудеса и изненади. Чувствай как израстваш с всяко ново преживяване. И търси причината за него. – Айлийн Кади

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Излез от мъката обновен с Австралийски цветни есенции

Sturt Desert Pea, заедно с Waratah е едно от най-силните австралийски растения, надарено с огромна сила и красота. Основното свойство на есенцията е преодоляването на дълбоки душевни рани, таени с години. Семената покълват много трудно. Обикновено това се случва едва след като са били подложени на силен външен стрес като огън или вряла вода, подобно на катарзиса, нужен за излекуването на душевните рани. Основното й свойство е, че лекува много дълбока болка и скръб.

В почти всички случаи есенцията действа много изключително бързо, дори и когато болката е била носена много години, понякога още от минал живот. След приема на есенцията тези хора са успявали да изразят чувствата си и да намерят сили да се вгледат в източника на болката си. Скръбта обикновено поразява белите дробове и често есенцията се използва при проблеми с дишането. Цветето спомага за разсейването на тъжни спомени, свързани със стари болки и скърби. Много хора задържат в себе си душевна болка, причинена от загубата на близък човек или раздяла. Sturt Desert Pea е много ефективно лекарство с дълбоко действие, което често донася големи промени в живота на хората.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Sturt Desert Pea; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Освобождавам се от болката в миналото.

В състояние съм да изразя чувствата си на болка и тъга.

Здравна категория: Четвърта чакра - Анахата
Още продукти от категория Австралийски моноесенции