Sydney Rose

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е за хора, които се усещат отделени от социума, изоставени и необичани. Дава усещане, че си част от цялото.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Осъзнай самотата като висша форма на среща със себе си с Австралийски цветни есенции

Лечебното качество на тази забележителна есенция е да ни помогне да осъзнаем, че на дълбоко душевно ниво няма разделение между нас и всички ние сме едно. С развитието на човешкото съзнание, ще трябва все повече да разгърнем качества, като състрадание, толерантност и любов към другите.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Sydney Rose; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Здравна категория: Седма чакра - Сахасрара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции