Transition /Промени и трансформации/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Когато ви предстои голяма промяна, когато не можете да вземете решение за определена сфера от живота си, когато се колебаете дали да кажете “ДА” или “НЕ”, Transition е за вас. Комбинацията ще ви помогне да не сте сами в този важен и труден период от живота си.

Когато една врата се затваря, обикновено нова се отваря! Сезоните се менят постоянно и единственото сигурно нещо в живота е постоянната промяна! С тази комбинация, ти вече имаш верен съюзник във всички преходни етапи на своя живот.

Приеми я в живота си и й се довери!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Autumn Leaves

Bauhinia

Bottlebrush

Bush Iris

Lichen

Mint Bush

Red Grevillea

Silver Princess

Описание

Отвори нова страница в живота си с комбинация от Австралийски цветни есенции

Autumn Leaves – подпомага прехода към нова нова страница в живота или към отвъдното. 

Bauhinia – когато имаме съпротива към нови хора или места, ни помага да променим мирогледа си и да ги приемем в живота си лекота. 

Bottlebrush – дава бърза адаптация към промените, които се случват в живота ни. С негова помощ ги приемаме по-лесно и изграждаме по-бързо нови навици.

Bush iris – дава осъзнаване за “духовния свят” при силно материални хора. Премахва страха от смъртта и ни помага да я възприемем като следващо стъпало в еволюцията. 

Lichen – изчиства енергийното ни поле и дава много светлина. Помага на “заседнали или умиращи души” да поемат в светлината. 

Mint Bush – пречиства “шлаките” и подготвя съзнанието за издигане на по-високо ниво в еволюцията. Успокоява емоционалния хаос. 

Red Grevillea – помага на човек, който се чувства “заседнал” в дадена ситуация да поеме напред. Есенцията разчиства енергията около него и решението на проблема идва само. 

Silver Princess – дава усещане за нова цел и посока. Когато човек се чувства на кръстопът, изгубен, без ясна цел за мисията си в живота. 

За кого е подходяща

Комбинацията за промени и трансформации е подходяща за хора, които имат чувство на заседналост, загуба на посока, страх от смъртта и неизвестното, липса на посока в живота. За хора, които са на кръстопът и имат нужда от промяна, но не могат да я осъществят; хора, които знаят какво искат, но не знаят как да го постигнат; при страх от неизвестното и страх от смъртта.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Transition освобождава страха от смъртта, осигурява спокойно приемане на промените, душевен мир, преминаване през промяната с разбиране и спокойствие. Ако някой в семейството умира, да се приема от всички членове на семейството, помага да преминем през промяната и да я приемем като част от кръговрата на живота.

 

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Autumn Leaves, Bauhinia, Bottlebrush, Bush iris, Lichen, Mint Bush, Red Grevillea, Silver Princess; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.