Vine /Лоза/

12.00 лв.42.00 лв.

бутилка концентрат 10мл
бутилка концентрат 10мл
бутилка концентрат 30мл
бутилка концентрат 30мл
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Лозата е дълго повече от 15м увивно растение, което вирее в топлите страни. Малките му уханни цветове растат на гъсти гроздове.

Според д-р Бах, Лозата е за “много способни хора, сигурни във възможностите си и убедени в успеха. Бидейки толкова сигурни, те смятат, че ще е от полза за другите, ако бъдат убедени да правят нещата като тях или както те считат за правилно. Дори в болест ще командват болногледачите си. Могат да са много полезни в спешни случаи.”

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Води … и се оставяй да бъдеш воден с Цветни есенции на д-р Бах

Човекът, който се нуждае от Лоза създава впечатление на способен и най-вече изклю­чително уверен в себе си. Той прилича на роден водач и е абсолютно убеден, че е такъв. В трудни моменти, благодарение на своята интелигентност и самообладание, той оценя­ва мащабно ситуацията и се оказва много це­нен. Въпреки това тази сила на волята крие опасността да се използват тези способнос­ти с егоистична цел. Този индивид не приема забележки, че е опиянен от властта и иска да доминира над всички. Той вярва в свръхчовешките си дарби и е убеден, че служи на другите, като им казва какво да правят.

Той иска да се наложи на всяка цена и реагира с твърдост, без уважение към лич­ността на другите. Състоянието Лоза се характеризира с изк­лючително силна енергия, която дава на личността способност за упражняване на власт над другите. Същевременно то налага много високи изисквания, защото изкушението да попаднеш под хипнотичното влияние на тази вулканична сила и да я използваш само за стро­го егоистични цели е много силно.

Човек със силни черти Лоза е амбициозен, много способен и притежава несравними с нищо сила на волята и на духа. От всяка криза той намира изход и винаги държи ситуацията под контрол, свикнал е с успеха и винаги излиза победител, но това рано или късно го води до убеждението, че е непогрешим. Този индивид е убеден, че единственият начин да достави удоволствие на другите е като им каже какво да правят и да изисква от тях да го правят по посочения от него начин. В негативното състояние Лоза личността губи чувствителността си спрямо другите и става жертва на собствените си твърди убеждения. Тя се превръща в диктатор или в човек, заслепен от желанието си за успех и готов да стъпче всеки, който се изправи на пътя му. Въпреки, че изглежда невъзмутим, арогантен и понякога направо садистичен, ясно е, че инди­видът Лоза е много самотен, защото всички му се подчиняват, но никой не го обича.

С приемането на есенцията Лоза личността се отваря към висшето си Аз и усеща силата на волята си, която се съюзява с любовта и мъдростта. Тя престава да се държи егоистич­но и енергията тече през нея с все по-голяма сила. В положителното състояние Лоза инди­видът започва да осъзнава, че силните способности да командва са му необходими само във временни ситуации на криза. Той разбира, че главната му задача се състои в това да помага на другите. Не е задължително човекът, който се нуждае от Лоза, да се представя като арогантен, уверен в себе си и силен. Понякога това може да бъде скромен и крехък индивид, измъчван от чувство за вина и неудовлетвореност от себе си. В този случай цветната есенция на д-р Бах не лекува цялата личност, а само тази част от нея, която го тиранизира и потиска. Лоза може да изиграе важна роля в индиви­дуалната смес от цветни есенции на д-р Бах при всички болести, имащи принудителен характер, като например проблеми с храненето или множествена склероза.

Положителното състояние Лоза е свързано със силата и властта.

Състав и начин на употреба

Вибрационен разтвор от Vitis vinifera, съдържащ бренди като естествен консервант.

Приготвяне на бутилки за дозиране: Поставете 3 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15 ml до 30 ml, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 3 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30 мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 4 капки под езика, 4 пъти на ден.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

  • Изпитвам респект и разбиране
  • Съобразявам се с чувствата на хората
  • Давам мъдрост във воденето на другите
  • Развивам нежност и любезност
  • Изгасявам жаждата си за власт
  • Служа на висшата сила
  • Аз съм толерантен към нуждите на околните.
  • Съгласувам моите желания с тези на вселената.
  • В човечност и разбиране поставям себе си в служба на другите и на духа вътре в мен.
  • Аз уважавам другите  и развивам разбиране за техните нужди.