Waratah

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е отлично средство за справяне с дълбока личностна криза. Подходяща за хора, усещащи отчаяние, безнадеждност, липса на вяра и мисли за самоубийство. При неспособност да се преодолее следродилна депресия, при сърдечни заболявания и глаукома. За предотвратяване на отхвърлянето на органи при трансплантация.

♣ Вярата е птицата, която чувства зората, когато утрото още е тъмно. – Рабиндранат

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Не забравяй, че най-тъмна е нощта преди разсъмване с Австралийски цветни есенции

Свойствата на есенцията са сила, кураж, упорство и издръжливост. Тя е за онези, които преминават през „тъмната нощ на душата“, за изпадналите в крайно отчаяние. То им дава куража и силата да се справят с кризата. В моменти на криза есенцията изважда на повърхността всички умения за оцеляване, научени в миналото. Това е цветето за оцеляване, което събира в себе си качествата на австралийските аборигени – адаптивност и способност за справяне с всякакви трудни ситуации.

Waratah е лекарство за кураж. То трябва да се взема за кратко време, тъй като е една от най-силните есенции. Есенцията помага много на хората, изпаднали в дълбоко отчаяние и обмислящи самоубийство. Тя им помага да си върнат вярата и куража да продължат напред.

Waratah се съдържа в комбинацията Emergency/Спешни състояния/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Waratah; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Имам куража, издръжливостта и вярата да премина през всяка ситуация.

Намирам кураж и сила да приема предизвикателствата на живота.

Здравна категория: Първа чакра - Муладхара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции