Wedding Bush

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е подходяща при хора, изпитващи трудности при поемането на отговорности и ангажименти към себе си. Помага да започнеш да преследваш целите си. Изключително подходяща в началото на нова връзка или друга форма на обвързване, помага да се посветиш на връзката. За хора, които искат да застанат на едно място и да престанат да скачат от връзка във връзка.

♣ Във всяко начинание и творчески акт се крие една елементарна истина, незнанието за която е убило безброй идеи и чудесни планове – че в момента, в който човек се отдаде напълно на задачата си, Провидението също се задейства. – Гьоте

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Не оставяй живота да премине през теб, а се свържи с него с Австралийски цветни есенции

Есенцията е за хора, които трудно се обвързват с каквото и да било – любов, работа, семейство или собствените си лични цели. Тези хора често сякаш бягат от себе си и се опитват да се измъкнат от отговорност. Много е подходящо да се приема при влизане в партньорство или при всякакво обвързване. Може да помогне на човек да се отдаде на задача, връзка или дори на житейската си мисия.

Wedding bush може да се сравни с цимент, който скрепва връзката. Помага, когато двама души искат да утвърдят отдадеността си един на друг, както и на хора, които искат да спрат да прескачат от една връзка в друга. Този модел на поведение е известен като “Комплекс на Казанова”. Когато изчезне първоначалното физическо привличане и започне да се създава по-дълбока близост – тези мъже си отиват. Есенцията е много подходяща и за хора, които са се ангажирали с дейности или режими, изискващи дисциплина и постоянство.

Wedding Bush се съдържа в комбинацията Relationship/Комуникация и взаимоотношения/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Wedding Bush; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Поемам отговорност за всичко, което предприемам.

Посвещавам се на изпълнението на житейската си цел.

 

Здравна категория: Втора чакра - Свадхищана
Още продукти от категория Австралийски моноесенции