Wild Potato Bush

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е за хора, които са обременени и фрустрирани от някакво физическо ограничение на тялото. При недоволство, че не можеш да вървиш в крак с другите или безсилие, когато не можеш да направиш това, което друг може. Дава чувство за свобода и възвръща ентусиазма в последните седмици от бременността. Изчиства кръвта от тежки метали, при детоксикация.

♣ Животът постоянно ни дава нови средства, нови ресурси – дори когато не можем да помръднем. В книгата на живота няма такова нещо, като замразени активи. – Хенри Милър

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Почувствай силата на тялото си с Австралийски цветни есенции

Есенцията е хора, които се чувстват обременени и ограничени от физическото си тяло. Те изпитват нужда да се освободят от физическите си окови и чувстват, че тялото им ги спъва и ги влачи надолу. Те не могат да създадат нужните промени, за да продължат напред. Есенцията лекува чувството за безпомощност и ограничение. Това лекарство е подходящо за осакатени и парализирани хора, хора с наднормено тегло или страдащи от заболяване, което ограничава движенията им. То носи усещане за жизненост и свобода.

Цветето се взема често от жени към края на бременността, когато става по-трудно да се движат. Те често чувстват дискомфорт, когато легнат, а през нощта стават по няколко пъти да уринират. За липсата на физически контрол тази есенция може да се дава на бебето на много етапи през първите няколко години от живота му. Подходяща за децата, когато правят първите си стъпки, чувстват се психически готови да проходят, но тялото им не може да го направи.

На физическо ниво Wild Potato Bush има способността да изчиства тялото от тежки метали, затова е включена в комбинацията Purifying/Пречистване/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Wild Potato Bush; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Моето тяло е пълно с енергия и жизненост.

Освобождавам се от всички ограничения, които ме спират да вървя напред.

Здравна категория: Първа чакра - Муладхара
Още продукти от категория Австралийски моноесенции