Wisteria

15.00 лв.36.00 лв.

бутилка концентрат
бутилка концентрат
готова за прием бутилка
готова за прием бутилка
Изчистване

Есенцията е за страх от интимност, фригидност и неспособност да се наслаждаваш на любовния акт. Подпомага преодоляването на психическа травма, вследствие на сексуален тормоз или насилие. Дарява с удоволствие от сексуалния акт и открито изразяване на чувствата.

♣ Радостта от сексуалната любов, изразена по толкова привлекателни и приятни начини, прави човешката раса благословена – Смарадипика в Сексуални тайни (Ник Дъглас и Пени Слингър)

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Описание

Разгърни женския си потенциал с Австралийски цветни есенции

Есенцията е най-вече за жени, но може да се дава и на мъже, които са се вживяли в ролята на мъжкари и отричат женското начало в себе си. Тя им помага да приемат, че имат и по-нежна страна, въпреки че за да я изразят може да се наложи да вземат Flannel Flower. Wisteria е за жени, които чувстват принципно неудобство и скованост по отношение на секса. Помага на хората, които се напрягат по време на секс и не могат да се отпуснат и да му се насладят, или пък се страхуват от интимност. В много случаи тези чувства са пряко свързани със сексуален тормоз или насилие в миналото.

В комбинация с Fringed Violet, цветето може да излекува физическите и емоционални рани, оставени от подобна травма. Фактът, че някои жени не могат да се отпуснат в сексуално отношение, невинаги се дължи на преживяно сексуално нападение. Причината често се крие в убеждения, които жената си е създала още в утробата или в ранните години от живота си, заради отношението на родителите й към секса. Есенцията действа много ефективно за превъзмогването на тези негативни убеждения и помага на хората да изпитват удоволствие от секса и да се отпуснат при физическа интимност. Wisteria e включена в състава на комбинацията Sexuality /Сексуалност/.

Състав и начин на употреба

Стокова есенция, съдържаща вибрационен разтвор /майчина тинктура/ от Wisteria; съдържащ бренди като естествен консервант.

Бутилката е концентрат и може да се разрежда за ежедневна употреба. Ако желаете може да изготвим и готова за прием бутилка с есенция за вас. 

Приготвяне на готова за прием бутилка: Поставете 7 капки от стоковата есенция в бутилка с капкомер от 15мл до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Приготвяне на комбинирани есенции: Поставете 7 капки от всяка стокова есенция, която сте избрали в бутилка с капкомер от 15 до 30мл, пълна с 1/3 бренди и 2/3 пречистена или изворна вода.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.

Съхранявайте бутилката на хладно и сухо място. 

Забележка: ако не се консервира в алкохол, ще има много по-кратък срок на годност от около 2-3 седмици, в зависимост от количеството на използвания консервант. В такъв случай се препоръчва да съхранявате дозиращата бутилка в хладилника и да избягвате да докосвате стъклената част на капкомера, за да я поддържате чиста.

Положителен потенциал

Чувствам се удобно и се наслаждавам на своята сексуалност.

Отворена съм за интимни отношения във връзките си.

Осъзнавам, че в природата ми има и нежна, мека страна.

Здравна категория: Втора чакра - Свадхищана
Още продукти от категория Австралийски моноесенции