Woman /Женско начало/

36.00 лв.

Бърза поръчка без формалности

Всяка жена е една отделна вселена на която комбинацията Woman има какво да даде! От пубертет до менопауза, тя балансира и хармонизира женските полови хормони, регулира настроенията, осигурява спокойствие и усещане за чистота, дарява с увереност и вътрешна сила. Комбинацията кара жената да се чувства обичана, желана, красива и млада независимо от възрастта й. Тя е дар за съвременната жена, която не заслужава да изпитва топли вълни, ПМС и чувство на тревожност; емоционален глад за сладко и усещане за подуване; умора и ниско либидо; мозъчна мъгла, слабо самочувствие и лоша самооценка. Време е да се погрижиш за себе си! Стани жената, която заслужаваш и разгърни целия си потенциал!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Тази комбинация, съдържа следните цветя

Billy Goat Plum

Bottlebrush

Bush Fuchsia

Crowea

Five Corners

Old Man Banksia

Peach-flowered Tea-tree

She oak

Mulla Mulla

Описание

Възстановяване на хормоналния баланс при жените с комбинация от Австралийски цветни есенции

She oak – балансира женските полови хормони и подпомага зачеването, хидратира матката и кожата, регулира дейността на яйчниците.

Peach-flowered tea tree – регулира променливите настроения и раздразнение преди цикъл, помага да намалим емоционалния глад.

Crowea – намалява тревожността и загрижеността за всички и всеки, осигурява баланс и хармония на фините енергийни тела.

Old-man banksia – дава опора и подкрепа на загрижени и ангажирани жени, които са изчерпали своя жизнен потенциал. Възстановява енергията и зарежда с ентусиазъм, възстановява енергията на щитовидната жлеза.

Billy goat plum – кара ви да се чувствате млади, елегантни и красиви. С негова помощ ще успеете да приемете всяко едно несъвършенство във вашето тяло. Помага на прекалено загрижени за чистотата хора, също и при кожни проблеми.

Bush fuchsia – освежава и опреснява вашата памет. Повишава концентрацията и ви помага да се справите с всички изисквания, отправени към вас. Разсейва мозъчната мъгла и възстановява психическата енергия.

Pink flannel flower – дарява ви с чувство на благодарност и щастие, което не сте изпитвали от години. Помага ви да не бъдете угрижени, а да се радвате пълноценно на живота. Издига съзнанието ви на много високо ниво на вибрация откъдето ежедневието ще ви се струва красиво и лесно.

Bottlebrush – подпомага адаптацията на жената във всички фази през които минава – първа менструация /менархе/, бременност, раждане, менопауза, нов хранителен режима или програма за отслабване, смяна на работа или местожителство.

Five Corners – кара всяка една жена да се чувства обичана, да се обича, да се харесва и да бъде красива. Годините на жената нямат значение, когато младостта извира отвътре. С негова помощ ще започнеш да се обличаш по-цветно, да прекарваш повече време пред огледалото и да събираш повече мъжки погледи.

Mulla Mulla – подпомага женския организъм да се справи с топлите вълни.

За кого е подходяща

Комбинацията за постигане на хормонален баланс е подходяща за жени с променливо настроение, изпитващи умора и физическо нехаресване, предменструален синдром, горещи вълни и менопауза, трудно забременяване и опасност от аборт в първото тримесечие.

Комбинацията от Австралийски цветни есенции Woman балансира и нормализира женските полови хормони,  възстановява емоционалният баланс, помага за справяне с промените. Хармонизира също нарушения от всякакъв род в организма на жената /първа менструация, периодът след това, климактериума, ПМС, безплодие, нередовна менструация, горещи вълни/, предлага сигурна и ефикасна алтернатива на хормонозаместващата терапия, позволява на жената да открие вътрешната си красота и красотата на тялото си.

Съдържание и начин на употреба

Вибрационен разтвор от следните цветя: Billy goat plum, Bush fuchsia, Bottlebrush, Crowea, Old-man Banksia, Peach-flowered tea tree, Pink flannel flower, Five Corners, She oak; пречистена вода и бренди като естествен консервант.

Лесно за употреба: приемат се по 7 капки под езика, сутрин и вечер.